Kaboutergym

Longa biedt Kaboutergym aan per blok van 10 lessen. Deze lessen worden gegeven op de vrijdagochtend in de Camp. Peuters maken, samen met hun ouder of grootouder, kennis met allerlei spel-, klim- en klautermateriaal. Hierdoor leert je peuter zijn eigen lichaam beter kennen en beheersen.

Bij Kaboutergym staat het plezier in bewegen centraal. Je peuter krijgt spelenderwijs meer zelfvertrouwen en daar heeft het zijn leven lang plezier van. Tijdens de feestelijke laatste les van de cursus mogen de kinderen laten zien wat ze al kunnen en sluiten we af met een diploma.

Vrijdag 28 mei kunnen we eindelijk met 2 groepen van start. De eerste groep start om 8.45 uur, de tweede om 9.45 uur. Kom alsjeblieft niet meer dan 5 minuten van tevoren. De tweede groep wacht buiten en wordt opgehaald wanneer de eerste groep via de zijdeur naar buiten gaat. Belangrijk voor ons allemaal is dat we ons -hoe kan het ook anders- aan de Corona maatregelen houden. Voor onze gezondheid maar ook om hoge boetes te voorkomen.

Voor iedereen geldt als belangrijkste regels:

  • Volwassen dragen een mondkapje
  • Ga alsjeblieft vooraf aan de les thuis naar het toilet (voor de kinderen werkt het uiteraard soms even anders, als ze moeten dan moeten ze : )).
  • Anderhalve meter afstand houden tussen alle volwassenen
  • Een begeleider per kind, kijken is niet mogelijk
  • Jullie worden opgehaald wanneer jullie naar binnen kunnen.
  • Handen desinfecteren bij de deur
  • Blijf thuis bij klachten, wanneer iemand uit je gezin koorts heeft of wanneer je in een risicogebied bent geweest.
  • Ga aan het einde van de les direct naar huis.

De lessen Kaboutergym worden gegeven door Petra Niezing. Zij is kinderfysiotherapeut en werkzaam bij fysiotherapiepraktijk De Geeresteingroep.

Les Data
1 28-mei
2 4-jun
3 11-jun
4 18-jun
5 25-jun
6 2-jul
7 9-jul
8 16-jul

Aanmelden voor Kaboutergym voor het nieuwe seizokan door een mail te sturen naar:
kaboutergym@longawoudenberg.nl

Bij de aanmelding graag naam en geboortedatum van uw kind vermelden en (indien er 2 groepen komen) of u voorkeur heeft voor het 1e of 2e lesuur op vrijdag.

De kosten bedragen €50,- voor 10 lessen.

Spread the love