GYMNASTIEKVERENIGING LONGA ZOEKT IEMAND OM WEKELIJKS ‘OHH’ EN ‘AHH’ TE ZEGGEN

Herken jij ze? Die rondspringende meisjes en jongens die denken dat ze ‘de nieuwe Epke Zonderland’ zijn? De veel te ambitieuze kids, met torenhoge verwachtingen? Deze guppies mogen wel wat meer sturing gebruiken. En daar zoeken we jou voor!


“WAT GOED GEDAAN”, “OHH WAT MOOI” EN “AHH,
KNAP DAT JE DAT AL KAN!”


Wij zijn heel blij dat jij jezelf voorstelt om bij ons ‘ahh’ en ‘ohh’ te roepen. Elke week sta jij klaar voor deze schattige koters en roep je dat ze een GE-WEL-DIGE handstand maken. Jij hebt dan ook een diploma leider 3, omdat jij VEUL te fanatiek bent in het lesgeven van dat kleine grut. Naja, een CALO, PABO gymlicentie of iets wat daarop lijkt, slaan wij natuurlijk niet af.


EN DAN HEBBEN WE HET NOG NIET EENS OVER DE
OUDERS GEHAD…


“Mijn dochter kan echt wel in de A-selectie hoor. Pfff, ze doet al-tijd kunstjes op de trampoline.” Of… “Ze doet écht UUUURENLANG handstanden. Ik moet haar van het gras plukken, omdat het bedtijd is.”

Jaja, we weten dat je kind erg van turnen houdt, maar met die techniek kan het meisje beter naar een zwembad om een ‘salto in het water’ te maken. Jij weet wel hoe je deze ouders kan temmen en de meisjes en jongens een goede basis geeft voor een koprol, handstand of balkoefening.

Kortom: Ben jij enthousiast, heb je een gymlicentie (of bereid deze te behalen), dan is Longa Woudenberg dé plek om eens binnen te lopen voor een praatje.
Denk eens aan een recreatief uurtje met ouder-kind/kleuters/jongens of springgroep. Liever meer uitdaging? Dat kan ook bij de turnselectie. Laat vooral van je horen, want wij hebben echt een passend aanbod voor jou, het aantal uren is in overleg, je krijgt een vergoeding, en we vieren elk jaar leuke feestjes met het team en de leden. Mailen mag ook, naar info@longawoudenberg.nl

Spread the love