Kaboutergym weer van start!

Vanaf september start Longa weer met een blok Kaboutergym op de vrijdagochtend in de Camp. In 10 lessen maken peuters, samen met hun ouder of grootouder, kennis met allerlei spel-, klim- en klautermateriaal. Hierdoor leert je peuter zijn eigen lichaam beter kennen en beheersen.

Bij Kaboutergym staat het plezier in bewegen centraal. Je peuter krijgt spelenderwijs meer zelfvertrouwen en daar heeft het zijn leven lang plezier van. Tijdens de feestelijke laatste les van de cursus mogen de kinderen laten zien wat ze al kunnen en sluiten we af met een diploma.

De eerste les is op vrijdag 4 september. Bij voldoende aanmeldingen starten we met 2 groepen (8.45-9.45 uur en 9.45-10.45 uur). Alle les data vindt u op onze website onder: https://longawoudenberg.nl/index.php/lesaanbod/kaboutergym/

Vanaf 1 juli mogen we weer in de zaal trainen. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. De lessen worden zodanig gegeven dat het mogelijk is om voldoende afstand te houden. Uiteraard zijn we daar met z’n allen verantwoordelijk voor.

De lessen Kaboutergym worden gegeven door Petra. Zij is fysiotherapeut en werkzaam bij fysiotherapiepraktijk Geerestein.

Mocht je behoefte hebben aan contact met een kinderfysiotherapeut over de motorische ontwikkeling van jouw kind dan kun je contact opnemen met Fysiotherapiepraktijk Geerestein: https://www.geeresteingroep.nl/ of via telefoonnummer 033-2861983.

Aanmelden voor Kaboutergym kan door een mail te sturen naar:

 kaboutergym@longawoudenberg.nl

Bij de aanmelding graag naam en geboortedatum van uw kind vermelden en (indien er 2 groepen komen) of u voorkeur heeft voor het 1e of 2e lesuur op vrijdag.

Hopelijk tot ziens in september!

Spread the love