Startfeest 13 september a.s.

Op 13 september van 18.00-20.00 uur organiseert Longa voor de tweede maal het startfeest. Vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat we ook dit jaar weer op jullie aanwezigheid mogen rekenen. Het startfeest is bedoeld voor alle leden en de ouders van onze jeugdleden.

Wat kun je die avond allemaal verwachten?

Spelen:
Voor wie wil, is er een leuk spel, makkelijk te doen en leuk voor iedereen, dus voor zowel jong als iets minder jong! Voor de allerkleinsten hebben we een kleuterplein ingericht. Ook dit jaar hebben we weer een springkussen.

Eten en drinken:
American Party! Om de kosten een beetje in de hand te houden, willen we iedereen vragen iets te eten mee te nemen. Dat mag van alles zijn, wat je zelf lekker vindt of waar je heel erg goed in bent om zelf te maken. Van zoet tot hartig, van gezond tot snacks, alles kan. We kunnen het alleen niet koud of warm houden dus goed om daar rekening mee te houden. LONGA zorgt voor drinken.

Grote Club Actie:
Op zaterdag 14 september start de Grote Club Actie alweer. Vorig jaar hebben we een gigantisch bedrag opgehaald, wie weet dit jaar nog meer? De boekjes delen we tijdens het startfeest uit. Welke prijzen je dit jaar kunt winnen, lees je in de brief die je bij het boekje krijgt!

Hulp bij het Startfeest:
Vele handen maken licht werk. Heb jij tijd om ons 13 september te helpen met opbouwen en/of afbreken? Fijn! Geeft dat dan aan bij het inschrijven. We kunnen vanaf 15.00 uur in de zaal terecht.

Kom je ook?
Zin gekregen in een gezellige avond bij LONGA? Laat het ons weten in een mail naar info@longawoudenberg.nl ovv Startfeest 13 september en vermeld met hoeveel personen je komt.

Tot 13 september! We gaan er met elkaar een gezellige avond van maken!

Spread the love