Startfeest druk bezocht

Op vrijdag 13 september hielden wij ons jaarlijkse startfeest. Jeugdleden kwamen samen met hun ouders en broertjes en zusjes en ook een paar senioren waren weer van de partij. Iedereen had iets te eten meegenomen, waaronder de heerlijkste zelfgemaakte hapjes, maar ook de roze koeken ontbraken niet. In totaal waren er ongeveer 100 personen aanwezig.

Net als vorig jaar mochten we ook dit jaar een springkussen lenen van de Buurtsportcoaches. Dat vond natuurlijk gretig aftrek. Maar ook de tumblingbaan en, voor de allerkleinsten, de kleuterhoek, werden goed gebruikt.

Tijdens het startfeest werden de laatste lotenboekjes voor de Grote Club  Actie uitgedeeld en werden de te verdienen prijzen bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 14 september mogen de loten worden verkocht. Molenbeek Makelaars kwam nog langs met een leuke verrassing voor alle leden van LONGA: een nieuwe bidon! Deze wordt tijdens de lessen uitgedeeld.

We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Wij bedanken de vrijwilligers voor hun hulp en Sportcafé de Camp voor het beschikbaar stellen van het meubilair.

Spread the love